Gode råd til dit hår

 

Hvordan får du et glansfuldt hår?

Kur behandling

Hvordan bør du vaske dit hår

Fanny 3.jpg

Sørg for at bruge de hårplejeprodukter, der passer til netop din hårtype og hovedbund, og i den rette mængde. Der er en grund til, at der findes et hav af varianter indenfor hårpleje, så lad os hjælpe dig med finde det dit hår har behov for. Skyl efter med koldt vand, når du har vasket håret. Det lukker hårsækkene og giver mere glans. Generelt er det en god ide at holde igen med for varmt vand, da det på sigt kan medvirke til at håret mister glans og glød.

Vores fortrukende kurbehandling er med awapuhi og wild ginger. 

Den nedsætter knækket hår med op til 80%

Forbedrer glansen med op til 35%

Forhindrer farven i at falme med op til 67%

(sammenlignet med ubehandlet hår)

Step 1:KeraTriplex TreatmentKun til salonbrug Koncentreret KeraTriplex. Velegnet tiltørt, skørt og solskadet hår samt til hår,der er afbleget eller kemisk behandlet.Step 2:Keratin Intensive TreatmentAwapuhi-ekstrakt genopbygger hvertenkelt hårstrå og giver intensiv fugtog glans. KeraTriplex™ indeholder enenestående blanding af keratiner, somgenopbygger og styrker glansløst hår.

Massér din hovedbund hver gang du vasker dit hår. Det øger blodcirkulationen, og gør håret smukt og glansfuldt. Skyl håret igennem, så det er mættet af vand, og påfør din shampoo inden masseringen. Brug tre-fem min. på at massere hovedbunden – det skaber overraskende meget velvære og har tillige en afstressende effekt. Vi er uddannet til at vælge lige det product, som er det rette for dit hår. Og afslut altid din hårvask med den rette rinse/conditioner, så du får lukket håret rigtigt. Og husk håret har godt af en hårkur, særligt efter farve behandlinger!

Fif til dig der snart skal giftes

Alle der er gift ved, at der er meget man skal holde styr på, og have styr på. Og håret for bruden er noget det vigtigste.. Så vi har lavet en lille liste, med noget af det man skal huske på op til den store dag

1) vælg den frisør som du føler dig tryg ved, og som du ved har god erfaring med at sætte hår. Og som kender dit hår

 

2) Snak med frisøren i månederne op til, så I ligger en plan for dit hår.

 

3) Dit hår bør være velplejet, klippet indenfor de sidste 1-2 mrd, og din farve skal være ny lavet.

 

4) Sørg for at bruge gode pleje og styling produkter i din hverdag, så du og din frisør ved hvordan dit hår reagere på de forskellige styling produkter. Og frisøren på den måde, kan hjælpe med at dit hår på dagen har den rette konsistens..

 

5) Sørg for at have en god dialog omkring selve opsætningen, det er ikke nødvendigt med en prøve opsætning, men en god dialog, så forventningerne er afstemt.

 

6) Tag stilling til om du skal have slør, diadem, blomster eller andet i dit hår. Snak med din frisør, hun har erfaring med det, og ved hvad der vil klæde dig

 

7) Gør op med dig selv, om vil skifte fuldstændig identitet, eller skal der være en genkendelses effekt?

 

8) Hvad slags bryllup er det? Skal håret passe til stilen? Og Skal det passe med kjolen?

 

9) På selve dagen, kommer du med tørt, nyvasket hår, gerne fra dagen før. Har en overdel på, som ikke skal over hovedet.

 

10) Stol på din frisør ang dit hår, hun kender håret. Så når den søde salgs dame i kjole butikken siger dit hår skal sidde på en ene eller anden måde, så hav i baghovedet at det ofte for at få en mer-salg af fx slør, diadem osv..

 

Så stol på dig selv og din frisør!

Vidste du dette om Paul Mitchell?

(1)

 

Ingredienserne i Paul Mitchell produkterne er udvundet fra naturen. -Awapuhi, Aloe Vera, Solsikke ekstrakt, Kamille, Tea Tree, , Rosmarin, Salvie, Jojoba olie, Lavendel, Lemon m.m er vigtige ingredienser i produkterne

 

(2)

 

Social ansvarlighed Dagligt salg af Paul Mitchell produkter bidrager til; -at gøre denne verden til et smukkere sted -bevare vores naturlige ressourcer-beskytte vores dyr -sikre rettigheder for alle mennesker

 

(3)

 

Paul Mitchell® sammenarbejder med;

 

-American Forrest (plante træer)

 

-Oceana (arbejder for havets bevarelse)

 

-Mineseeker (fjerne landminer)

-Global Green (Bl.a. rent drikkevand)

 

-Food 4 Africa (bidrager: mad, lægehjælp, uddannelse m.m.)

 

(4)

 

Paul Mitchell® er CO2 Neutral. -Planter nye træer globalt -har en solenergidrevet farm på Hawaii hvor bl.a Awapuhi planten dyrkes og bruges i mange af produkterne.

Guys & Dolls Intercoiffure
Bjergegade 17

3000 Helsingør, DK

 

Mail: kontakt@hirtsgaard.dk

Tlf: 49210101

Web: www.guys-dolls.dk 

Mandag 930-1730

Tirsdag 930-1730

Onsdag 930-1730

Torsdag 930-1730

Fredag 930-1800

Lørdag 900-1300

Søndag Lukket