top of page


Fra produktion til hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for de næste generationer. Når du køber et hårprodukt fra Paul Mitchell er du med at bidrage til at gøre verden til et smukkere sted, bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige: nemlig vores natur.


Bæredygtighed har altid været en prioritet for vores grundlæggere Paul Mitchell og John Paul DeJoria. I dag er vi forpligtet til at gøre vores virksomheds drift renere og grønnere, bevare vores natur og passe på kloden. - Mindske vores brug af fremstilling af plast. -Reducere vores CO2. - Minimere vores affald.

Paul Mitchell Giving Back


 

Waterkeeper Alliance er en miljøorganisation som er helliget sig til at beskytte alles ret til rent vand. Paul Mitchell støtter økonomisk deres bestræbelser på at opnå rent drikkevand og beskytte havets fisk. Forurening af havene er et omfattende problem. Konsekvenserne af yderligere forurening er altødelæggende for vores drikkevand, natur og dyreliv. 

Waterkeeper Alliance


 

Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) er en international nonprofit organisation som kæmper til bevarelsen af havets vilde dyr. Vi hos Paul Mitchell støtter deres mission om slagtning af haves dyr, og for at bevare og beskytte økosystemer og div. arter. Se videoen hvor Sea Shepherd indvier ny båd opkaldt efter John Paul Mitchell System CEO John Paul Dejoria.

Sea Shepherd


Reforest'Action er en miljøorganisation, der planter træer verden over i de områder, hvor de har mest brug for. Paul Mitchell plantet over 750.000 træer inden udgangen af 2019. I løbet af de 750.000 træers levetid, fjerner disse træer 85.000 tons CO2 fra vores atmosfæren.

 

Paul Mitchell har indgået en ny aftale, og har forpligtet sig til at plante over en million træer inden udgangen af 2022. 

 

 

Reforest'Action


Food4Africa er en nonprofit organisation, der fremstiller ernæringsmæssig mad til trængende børn i landdistrikterne i Afrika. Food4Africa blev grundlagt i 2003 og leverer mad til 17.000 børn om dagen. Food4Africa leverer majs og sojabaseret korn, beriget med masser mineraler og vitaminer.

Food4Africa

Paul Mitchell CHARITIES WE LOVE

2021 har været startskuddet til endnu et skridt, i den for Paul Mitchell , så vigtige bæredygtige retning, med lanceringen af deres nye økologiske serie Clean Beauty.

Dette er grønne bæredygtige professionelle produkter, der kan være med til at sikre os alle en mere grøn fremtid – med smukt hår.

Paul Mitchell har 40 års erfaring i denne tankegang, og har med denne nye økologiske serie ramt plet mellem bæredygtighed, naturlige ingredienser og professionel kvalitet. Fordi hverken dyr eller miljøet skal lide for smukt hår.

CLEAN Beauty

PM 1.jpg
PM2.jpg

Dette er nogle af de mange steder hvor Paul Mitchell støtter

PM 3.jpg
PM 4.jpg
PM 5.jpg
PM 6.jpg
PM 7.jpg
pmts-funraising-partners-mar20.gif

Ca. 8 millioner ton plastik ender i vores havene hvert eneste år. Det svarer til, at en skraldevogn tømmer hele sin last ud i havet hvert minut. Hvis denne tendens fortsætter, vil der være mere plastik end fisk i vores verdenshave.

 

REDUCE VIRGIN PLASTIC


Paul Mitchell ønsker at skabe en grønnere fremtid. Dette indebærer fokus på biobaseret emballage, reducere plastikhætter, udfase detailposer i plastik, overgå til PCR materiale (post-consumer-recycled materiale) genbrugsplast.

SalonSuccessTakeover_NoTestingtile-434x4

ÅBNINGS TIDER

Mandag​ 930-1730

Tirsdag 930-1730

Onsdag 930-1730

Torsdag 930-1730

Fredag 930-1800

Lørdag 900-1300

SALON ADRESSE

Bjergegade 17

3000 Helsingør

 

49210101

49214493

kontakt@hirtsgaard.dk

cvr. 37470880

bottom of page