top of page

Balayage & Babylights

Hvad er Balayage? 

Balay… Hvordan skal det udtales?  Vi ved godt du ikke er den eneste, som synes, at ’balayage’ er svært at udtale –

Men bare roligt, det gør ikke så meget, vi vil i stedet forklare lidt hvad det er

Lys balayage
image.jpg

Hvad er Balayage?

Balayage er en hårfarveteknik, der giver dig naturligt farvet hår. For de lyse piger vil det være mere alla sol kysset  eller fx. "beachy" hår.

Og for de mørk håret, vil det give en naturlig ud voksning, igen som om håret har fået sol. 

 

Det er også den farveteknik for kunden, der ikke ønsker skarpe ud groninger eller for meget vedligeholdelse.

Da det er en teknik der laves med en naturlig  ud groninger. Fordi håret lysnes et stykke fra bunden, og på man på den måde laver den naturlige ud groning!

 

 

Ordet ’balayage’ stammer fra fransk og betyder ’strøg’ – og det er præcis, hvad vi gør med denne teknik.

 

Balayage er nemlig en fri håndsteknik, hvor vi inddeler håret i sektioner og ’maler’ direkte på håret med bløde penselstrøg. Når vi maler direkte på håret, opnår man et langt mere naturligt resultat, uden for store kontraster, som fx. kommer ved almindelige reflekser.

Det er en behandling der i de fleste tilfælde afsluttes med en toning. Og kan holdes vedligeholdes med en toning løbende!

Balayage kan også laves på det mørke hår, det er kun fantasien der sætter grænser!

Mørk balayage

Hvorfor få lavet Balayage?

Når man får lavet en balayage, får man et rigtig flot og naturligt resultat – og det kræver mindre vedligeholdelse i forhold til andre hårfarveteknikker, som fx reflekser.

Det betyder selvfølgelig også, at det er en væsentligt billigere måde at farve håret på, da det ikke kræver, at man besøger sin frisør hver femte uge. Men det er en stor farve behandling, så når den laves, er det en dyrere behandling. Men igen kræver mindre vedligeholdelse!

Hårfarveteknikken er helt sikkert den mest populære i de sidste år. Og en teknik der hele tiden udvikles. med man fx laver mere spil frem til ansigtet. Eller mere dybde på nakken. Mulighederne er mange

Balayage giver et virkelig flot og tidløst look, som ikke ser ’lavet’ ud – what’s not to like!

mørk.jpg

Babylights

Babylights bliver af nogle betragtet som en nyere måde at lave farve på.

Og navnet siger egentlig det hele. Det er simpelthen ultra fine striber vi laver, for at håret får det spil man ser i håret på børn, som har det dér super smukke naturlige spil. 

Vi kan lave det med flere farver, så det giver endnu større spil i håret. Og mange vælger også at få det lavet, hvis de ønsker et meget lysere udtryk.

Hvad er forskellen på Babylights og lyse striber?

Forskellen mellem lyse striber og babylights er altså, at ved babylights bliver der taget endnu mindre hår i hver folie.

Altså vil hver stribe blive mindre end almindeligt og på den måde blander sig mere med ends egne farver.

bottom of page