Paul Mitchell er mere end luksus hårpleje - Det er en holdning!


Fra produktion til hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for de næste generationer. Når du køber et hårprodukt fra Paul Mitchell er du med at bidrage til at gøre verden til et smukkere sted, bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige: nemlig vores natur.

Paul Mitchell Giving Back


Bæredygtighed har altid været en prioritet for vores grundlæggere Paul Mitchell og John Paul DeJoria. I dag er vi forpligtet til at gøre vores virksomheds drift renere og grønnere, bevare vores natur og passe på kloden. - Mindske vores brug af fremstilling af plast. -Reducere vores CO2. - Minimere vores affald.

Reforest'Action


Reforest'Action er en miljøorganisation, der planter træer verden over i de områder, hvor de har mest brug for. Paul Mitchell plantet over 750.000 træer inden udgangen af 2019. I løbet af de 750.000 træers levetid, fjerner disse træer 85.000 tons CO2 fra vores atmosfæren.

 

Paul Mitchell har indgået en ny aftale, og har forpligtet sig til at plante over en million træer inden udgangen af 2022. 

 

 

PM 1.jpg
PM 4.jpg

Waterkeeper Alliance
 

Waterkeeper Alliance er en miljøorganisation som er helliget sig til at beskytte alles ret til rent vand. Paul Mitchell støtter økonomisk deres bestræbelser på at opnå rent drikkevand og beskytte havets fisk. Forurening af havene er et omfattende problem. Konsekvenserne af yderligere forurening er altødelæggende for vores drikkevand, natur og dyreliv. 

Sea Shepherd
 

Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) er en international nonprofit organisation som kæmper til bevarelsen af havets vilde dyr. Vi hos Paul Mitchell støtter deres mission om slagtning af haves dyr, og for at bevare og beskytte økosystemer og div. arter. Se videoen hvor Sea Shepherd indvier ny båd opkaldt efter John Paul Mitchell System CEO John Paul Dejoria.

Food4Africa


Food4Africa er en nonprofit organisation, der fremstiller ernæringsmæssig mad til trængende børn i landdistrikterne i Afrika. Food4Africa blev grundlagt i 2003 og leverer mad til 17.000 børn om dagen. Food4Africa leverer majs og sojabaseret korn, beriget med masser mineraler og vitaminer.

CHARITIES WE LOVE

CLEAN Beauty

2021 har været startskuddet til endnu et skridt, i den for Paul Mitchell , så vigtige bæredygtige retning, med lanceringen af deres nye økologiske serie Clean Beauty.

Dette er grønne bæredygtige professionelle produkter, der kan være med til at sikre os alle en mere grøn fremtid – med smukt hår.

Paul Mitchell har 40 års erfaring i denne tankegang, og har med denne nye økologiske serie ramt plet mellem bæredygtighed, naturlige ingredienser og professionel kvalitet. Fordi hverken dyr eller miljøet skal lide for smukt hår.

PM2.jpg
PM 3.jpg
PM 5.jpg
PM 6.jpg
PM 7.jpg
pmts-funraising-partners-mar20.gif

Ca. 8 millioner ton plastik ender i vores havene hvert eneste år. Det svarer til, at en skraldevogn tømmer hele sin last ud i havet hvert minut. Hvis denne tendens fortsætter, vil der være mere plastik end fisk i vores verdenshave.

 

REDUCE VIRGIN PLASTIC


Paul Mitchell ønsker at skabe en grønnere fremtid. Dette indebærer fokus på biobaseret emballage, reducere plastikhætter, udfase detailposer i plastik, overgå til PCR materiale (post-consumer-recycled materiale) genbrugsplast.

SalonSuccessTakeover_NoTestingtile-434x4