Hvem er vi?

"Jeg byder dig velkommen til byens ældst eksisterende frisørsalon, men tilgengæld også den i mest udvikling hele tiden. Jeg bruger verden som min inspiration. Og det samme gør mit personale, og vi er alle optaget af hvad der er op i tiden, og vi ligger 100% vægt på håndværket " Sascha Hirtsgaard

Salonen og Kompetence

"THE BEST STYLISTS IN

THE WORLD!"

Vi er en salon, hvor er det dig der er i fokus. Hvor kreativitet, kvalitet, service og højt humør er nøgleord.  Vi bruger hele verden som inspirations kilde, kender de nye trends, kombinerer, nytænker og udvikler os gennem kurser i ind- og udland. Vi har de bedste frisører og bruger kun anerkendte produkter af høj kvalitet.

Løbende er vi på kurser, for at holde os helt opdateret med de nyeste teknikker indenfor klipning og farve, så vi kan arbejde med alle aspekter inden for moderne og avanceret hår pleje. Vi arbejder med nye spændende farvemuligheder i folie . Og med de bedste farver på markedet.

Kom med dine ønsker og lad os blive inspireret af hinanden, så alle får den bedste løsning!...

Og tænk Bjørn & Fanny startede salonen i 1966!

Og så ses vi igen. 

Personalet

Vi er i dag et team på 5 medarbejdere, der hele tiden søger ny inspiration, så vi kan leve op til vores kunders krav og behov.

Vores passion for faget gør at perfektion, udvikling, engagement og kvalitet er alfa omega for os. 

"Kun det bedste er godt nok og det forpligter"

Vi tager et socialt ansvar, og har altid elever! For at være med til at sikre faget, og sørge for at de unge også kan komme ind i verdens bedste håndværks fag!

Speciel farvninger er vores ekpertise

 

At gå fra mørkfarvet til blonde, er en lang proces og krævende proces, og er et af vores absolut specielle. Men da det er en lang proces, tager tid, og ofte noget man gør over mere end en dag. Ja så ender det også med at koste noget mere end reflekser eller helfarve. 

 

Den største synder for os er hjemmefarve! Vi ved aldrig hvad der er i dem, og derfor gør det arbejdet risikabelt, og til tider svær at have med at gøre.

 

Processen vil ofte kræve første gang, at vi ender med at bruge op til en hel dag. Efter denne dag vil vi have renset alt hjemmefarve af, og have lavet en farve i en lysbrun/mørkblond balayage, som er sundt. Dagen er lang, med komplekse, dog yder skånsomme behandlinger, hvor der vil være en kur behandling i mellem hver farve proces. Derfor vil det også være en omgang som koster en hel del mere end alm reflekser osv.

 

Anden gang vil være en kortere dag, og efter denne dag vil du være hel lys blonde.

Der skal gå 1-2 måneder imellem disse 2 dage, alt efter hårets kvalitet.

 

Jo mindre lys du ønsker at være, jo billigere vil din proces blive.  Ønsker du ikke at blive helt platin blond, vil du være færdig efter den første lange dag.

 

Den første behandling vil tage op til 8 timer! Men du vil være den eneste kunde, som din frisør vil have denne dag. Udover farven, vil der også være en dameklip incl. i prisen, og et utal kur behandlinger.

 

Alle vores behandlinger har en garanti for, at dette er incl:

 

Grundig konsultation

Kyndig vejledning

Skånsom gennemtestet proces

Paul Mitchell Tri-plex treaments

Balayage indfarvning

Dameklip

 

Hvis du ønsker en stor farve forandring, så find billeder af dit ønsket resultat, og book en tid til en speciel farve behandling konsultation, dette vil koste 175kr. som du vil få refunderet hvis du vælger at få lavet farve behandlingen indenfor 2 uger. 

 

Hvis du skulle vælge ikke at få lavet behandlingen, er det beløb for vores tid og rådgivning! 

Kontakt salonen

Åbnings tider

Mandag 930-1730

Tirsdag 930-1730

Onsdag 930-1730

Torsdag 930-1730

Fredag 930-1800

Lørdag 900-1300

Søndag Lukket

Guys & Dolls Intercoiffure
Bjergegade 17

3000 Helsingør, DK

 

Mail: kontakt@hirtsgaard.dk

Tlf: 49210101

Web: www.guys-dolls.dk 

Hvorfor Paul Mitchell Flagship Salon?