top of page
Møde Nabila
Region Hovedstadens logo
Nabila Parykker

Det er desværre stadig sådan, at kemoterapi og strålebehandling fører til hårtab i større eller mindre grad.

 

Vi er i samarbejde med Nabilas Parykker udvalgt som leverandør af parykker til sygehusene i Region Hovedstaden.

Sammen hjælper vi som leverandør til Region Hovedstadens hospitaler med alle former for hovedbeklædning. Parykker, hatte, turbaner og tørklæder. Når du går i gang med en medicinsk behandling, der forårsager midlertidigt hårtab, får du et tilbud om en hovedbeklædning. Det hospital, du modtager din behandling på, udskriver en rekvisition til dig, som du kan bruge som enten hel eller delvis betaling.

 

Vi kan hjælpe her i salonen, men Nabila kan lettere hjælpe kræftramte fra hendes i København, Hørsholm. Men hvis det er bedst og rarest for dig at det er her iHelsingør, som kommer Nabila hertil, i en aftalt tid.

Det er bedst at bestille tid til at prøve parykkerne i så god tid som muligt – allerhelst før du får din første behandling. Der er nemlig en række overvejelser forbundet med valg af paryk.

Nabilas Parykker anbefaler en såkaldt standardparyk ved midlertidigt hårtab, fx i forbindelse med kemoterapi eller strålebehandling. En standardparyk er allerede fremstillet og på lager. Vores parykker er unikke, da de har en særlig anti-slip-funktion, der gør, at parykken bliver på. De er i naturtro farver og styles sådan, at de passer til stort set alle hårfrisurer. Sæt i hvert fald en time af til dit første besøg. Det er nemlig vigtigt, at vi finder det rigtige hår til dig, så du kan føle dig helt tryg. 

 

Bag Nabilas Parykker står Nabila Mathiesen. Hun er uddannet sygeplejerske og frisør og har arbejdet mange år med parykfaget. Nabila bruger selv paryk, du hun som 28-årig mistede alt sit hår grundet alopecia universalis. Hun kender altså til alle udfordringerne fra sin egen oplevelse med paryk. 

 

Måske har du vanskeligt ved at forene dig med tanken om at skulle bruge paryk? Måske har du svært ved at tro på, at det kan se naturligt ud? Måske er du bange for at tabe parykken i en uheldig situation?

Sammen med Nabila vil vi svare på alle dine spørgsmål, guide dig igennem forskellige skrækscenarier og lære dig, hvordan du bærer en paryk naturligt og trygt. Sammen er vi der igennem hele dit forløb. Vi er her for dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nabilas Parykker sælger også andre hovedbeklædninger, fx tørklæder, kasketter eller turbaner. Hun fører Christines Headwear og andre mærker, blandt andet fra Paris. Har du valgt en paryk, skal det ene ikke nødvendigvis udelukke det andet. Nogen foretrækker at have både paryk og tørklæde, kasket eller turban, så de kan skifte.

Kvalitetsparykker

Når du går fra Nabilas og os med en ny paryk, er den topkvalitet, naturtro og rar at have på. Parykkerne er udført i et let materiale, og de fleste med transparent front og bund. Det giver et naturligt udseende og en god bærekomfort, hvor du undgår en tyk bund og kompakt hårgrænse. Vores parykker har silikonekant, så parykken ikke slipper huden.

 

Nabila har et stort udvalg af parykker med forskellige frisurer, farver og størrelser. Vi tilbyder parykker i fiberhår, eurofiber (kan tåle varmebehandling, fx glattejern, føntørring) og ægte hår til både kvinder, mænd og børn.

Makeup

 

Det er hårdt nok at være ramt af cancer.

Nabila står derfor også klar til at hjælpe dig med makeup og hudpleje. I salonerne kan hun blandt andet hjælpe dig med at lære at optegne dine bryn og påsætte falske vipper. 

Nabila kan kontaktes direkte

 

Adalparkvej 63

2970 Hørsholm

 

6019 7228

 

info@nabilasparykker.dk

Kontakt Nabilas Parykker for at høre mere om hårtab som følge af kemoterapi eller strålebehandling – eller anden form for hårtab.

Hatte, turbaner og tørklæder

Hvem står bag Nabilas parykker?

ÅBNINGS TIDER

SALON ADRESSE

Mandag​ 930-1730

Tirsdag 930-1730

Onsdag 930-1730

Torsdag 930-1730

Fredag 930-1800

Lørdag 900-1300

Bjergegade 17

3000 Helsingør

 

49210101

49214493

kontakt@hirtsgaard.dk

cvr. 37470880

bottom of page